Konferens i skärgården

Upplevelser med skärgårdskänsla

När mötet är avslutat för dagen, det är då Villa Sandudden verkligen levererar. Njut av en stund i bastun, ta en promenad eller joggingtur, kör ett tufft pass i utegymet, låna roddbåtar för en fisketur, sitt på bryggan med tårna i vattnet, utmana varandra i något sällskapsspel – möjligheterna är oändliga!

Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter vad gäller motion och hälsa. Det finns bla ett fint utegym och vi samarbetar med erfarna yogainstruktörer, chi-gong lärare och PT som definitivt får er att svettas. På sommaren är det magiskt att starta dagen med ett yogapass vid vattnet och sedan äta en härlig frukost på altanen.

Aktiviteter

Bastu med brygghäng - året runt

Vår härliga bastu på egen brygga med en stor utomhus-jacuzzi är en fantastisk upplevelse oavsett årstid. Lika magiskt att ”bubbla” och blicka ut över vattnet när höstmörkret faller som snöiga vinterkvällar

Aktiviteter

Rensa tankarna i utegymet

Packa ner träningskläder om det finns tid i agendan och lusten faller på. Vi har ett fint utegym med trä-maskiner tillgängligt året runt. Vi har även hantlar, balansbrädor och annan utrustning att låna ut.

Aktiviteter

Mat och dryck

Tillsammans med vår kock från restaurang Jim & Jacob lagar kvällens två förrätter. Vi arrangerar också traditionella provningar – passa på prova vårt lokala bryggeris sortiment – Värmdö Bryggeri

Samarbetspartners

Är ni intresserade av lite mer annorlunda aktiviteter eller utmaningar som kräver mer kunskap och utrustning samarbetar vi med noga utvalda aktivitetsbolag som  erbjuder det mesta och kan Villa Sandudden och den omkringliggande naturen. Häng med på mountainbike över klipphällar, glid fram genom skärgården på skridskor eller i en kajak, ta en fartfylld båttur, locka fram kreativiteten med penseln i handen eller skulptera i is – bara fantasin sätter stopp! Kontakta oss för mer information.

På plats

Låna några av våra sällskapsspel och utmana varandra i boule och kubb eller mät krafterna i en prestigefylld dragkamp eller pingisturnering.
Power walk eller löpning längs Ingarös stränder och golfbanan, kartor finns på olika slingor och gåstavar och pannlampor finns för lån.
Du kan också utan kostnad låna SUP (StandUpPaddleboard) eller en roddbåt om ni vill utforska vikarna i Kolström.

Golf

Det finns tre golfbanor i närområdet, närmast ligger Ingarö GK med en skogs- och en ängsbana. Ingarör GK ligger på promenadavstånd.
Har ni egen båt, är det bara några minuter vattenvägen till Wermdö Golf & Country Club eller ta en något längre båtresa till Fågelbro Golf & Country Club.

Fiske

Villa Sandudden kan erbjuda utomordentligt fint fiske längs den 400 m långa strandlinjen. Det finns gott om fisk och ni kan meta eller kasta från någon av våra två bryggor – gädda och abborre är vanlig fångst. Vi har två roddbåtar som ni kan låna gratis om ni vill lägga er lite längre ut. Vi lånar ut metspön men ta gärna med egna spön och drag om ni vill kasta.

Aktiviteter

MOTIONSKARTA

Passa på att ta en promenad eller joggingpass i underbar miljö.
Vill du ha kartan i fullbildsläge i ny flik, bra för mobilen: Motionskarta helbild
Vill du ladda ner en PDF dokument för utskrift: Motionskarta för utskrift  i PDF

Förrätten

Skapa smakmagi under trevliga former!

Bryggbastu

Kreativa diskussioner eller bara skön avkoppling.