Konferens i skärgården

Upplevelser med skärgårdskänsla

När mötet är avslutat för dagen, det är då Villa Sandudden verkligen levererar. Njut av en stund i bastun, ta en promenad eller joggingtur i skogen, låna roddbåtar för en fisketur, sitt på bryggan med tårna i vattnet, utmana varandra i något sällskapsspel – möjligheterna är oändliga!

Knopp & Kropp

Vår härliga bastu på egen brygga med utomhusjacuzzi är en fantastisk upplevelse – året om. Lika underbart som det är att sitta i jacuzzin under vår och sommar lika magiskt är det när höstmörkret faller eller en snöig vinterkväll.

Vi erbjuder en mängd olika aktiviteter vad gäller motion och hälsa. Vi samarbetar med erfarna yogainstruktörer, chi-gong lärare och PT som definitivt får er att svettas. På sommaren är det magiskt att starta dagen med ett yogapass vid vattnet och sedan äta en härlig frukost på altanen.

Mat och dryck

Som ett av få konferensställen har vi möjlighet att kunna erbjuda våra gäster att laga kvällens middag tillsammans med vår köksmästare. Utöver det arrangerar vi också traditionella provningar av ädla drycker, choklad, lakrits med mera.

Öppet Hav

Är ni intresserade av lite mer annorlunda aktiviteter eller utmaningar som kräver mer kunskap och utrustning samarbetar vi med Öppet Hav. De erbjuder det mesta mellan himmel och hav och kan Villa Sandudden och den omkringliggande naturen. Häng med på mountainbike över stock och sten, glid fram genom skärgården på skridskor eller i en kajak, ta en fartfylld båttur, locka fram kreativiteten med penseln i handen eller skulptera i is – bara fantasin sätter stopp!

Läs mer om Öppet Hav här.

Vintertid

Många tänker att det är som bäst i skärgården under den varmare årstiden men vi vill hävda att det är minst lika härligt under vinterhalvåret. Ta med er längdskidorna och ta en runda på Ingarö Golfbana där det finns anlagda spår bara 300 meter från Villa Sandudden. Eller packa ner utrustning för en tur på långfärdsskridskor, kanalen utanför lägger sig oftast relativt tidigt. Har ni inte egen utrustning kan bägge dessa aktiviteter kan bokas via Öppet Hav.

Golf

Det finns tre golfbanor i närområdet, närmast ligger Ingarö GK med en skogs- och en ängsbana. Hyr ni vår, eller har egen båt, är det bara några minuter vattenvägen till Wermdö Golf & Country Club eller ta en något längre båtresa till Fågelbro Golf & Country Club.

På plats …

Låna några av våra sällskapsspel och utmana varandra i boule och kubb eller mät krafterna i en prestigefylld dragkamp.
Power walk eller löpning längs Ingarös stränder och golfbanan, kartor finns på olika slingor och gåstavar och pannlampor finns för lån.
Hyr vår Väddö 595 om ni vill ut på en tur i skärgården eller prova fiskelyckan. Vi har också ett par roddbåtar som vi lånar ut kostnadsfritt om ni vill utforska vikarna i Kolström.

Fiske

Villa Sandudden kan erbjuda utomordentligt fint fiske längs den 400 m långa strandlinjen. Det finns gott om fisk och ni kan meta eller kasta från någon av våra två bryggor – gädda och abborre är vanlig fångst. Vi har två roddbåtar som ni kan låna gratis om ni vill lägga er lite längre ut. För den mer avancerade kan man lägga nät på kvällen och gå upp i ottan för att ta hand om fångsten. Vintertid när isen lagt sig går det också bra att pimpla. Vi lånar ut metspön, nät, pimpelspön och isborr men ta gärna med egna spön och drag om ni vill kasta.

Matlagning med våra kockar

Lär känna varandra över grytor och råvaror.

Bryggbastu

Platsen för kreativa diskussioner eller bara skön avkoppling.

Kontaktinformation

Vad gäller din bokning?

Planerad ankomst?

Planerad avresa?