Konferens i skärgården

Hitta till Villa Sandudden

Kontakt och bokning

Mail: villa@sandudden.se
Telefon: 08-400 200 04

Adress

Junkers väg 22, 134 62 Ingarö
Restid med bil från Slussen till Villa Sandudden är cirka 20 minuter.

Vägbeskrivning

Google Maps
Eniro Kartor

Kommer ni med egen båt

Bastubryggan har latitud 59.293026 och longitud 18.435965.

Parkering

Antalet p-platser är något begränsat på Villa Sandudden och varje sällskap har tillgång till maximalt fem platser. Beroende på om det är fler sällskap, ankomster och avresor kan vi eventuellt tilldela fler platser men det vet vi först veckan innan. Räcker platserna inte till eller ni har svårt att samåka väljer många att samlas på infartsparkeringen i Brunn och åka gemensamt den sista biten (2 km) till Villa Sandudden.

Taxi

Vi samarbetar med Värmdö Taxi som erbjuder fasta priser till/från Villa Sandudden från Arlanda flygplats, Bromma flygplats och centrala Stockholm. Priserna ligger betydligt under ordinarie taxor. Resorna bör förbokas och du kan ringa själv på 08-570 357 00 och ange att det gäller resa till Villa Sandudden. Ska resan sättas på vår faktura måste bokningen ske via oss.

Buss

På grund av vägen till/från Villa Sandudden samt vår infart kan endast minibussar ta sig hela vägen fram. Vi samarbetar med Traveller buss som känner till förutsättningarna och vi ber er därför kontakta oss om ni är intresserade av busstransport.

Båt

Varför inte förena nytta med nöje och börja eller avsluta konferensen med en minnesvärd båtresa! Vi samarbetar med Classic Yatch Charter för mer stillsamma turer och föredrar ni en mer fartfylld upplevelse anlitar vi Öppet Hav som erbjuder både RIB och stridsbåt. Kontakta oss för ytterligare information.

Kommunalt

Buss från Slussen till Brunn (Värmdö) tar ca 30 minuter och därifrån är det sedan en promenad på 2 km.