Konferens i skärgården

Sveriges vackraste konferensrum?

Villa Sandudden erbjuder det som mycket väl kan vara två av Sveriges vackraste mötesrum.

Strandrummet

Till Villa Sand hör Strandrummet som ligger nedanför villan på egen brygga med en stor, öppningsbar, fönstervägg mot vattnet. Här finns plats för upp till 16 personer i styrelsesittning och 25 i bio. Rummet är utrustad med all modern teknik som projektor, storbilds-TV, ljudsystem och trådlöst WiFi. Naturligtvis ingår också konferensmaterial samt frukt, godis och vatten.

Vi serverar gärna för- och eftermiddagskaffet i Strandrummet – ta koppen med er ut på bryggan, slå er ner i fåtöljerna och vila tankarna en liten stund.

Vackra sommarkvällar är bryggan som gjord för en trevlig fördrink i solnedgången.

Orangeriet

Inne i Villa Udden ligger Orangeriet – ett stort och vackert rum på 60 kvm med öppen spis, stora glaspartier och med en magisk utsikt mot hav och natur. Orangeriet kan möbleras på de flesta sätt: styrelsesittning (18), U-bord, (22), skolsittning (40), öar eller enbart stolar. I Orangeriet finns all modern teknik som projektor, ljudsystem och trådlöst WiFi.

Naturligtvis ingår också konferensmaterial, frukt, godis och vatten. Kaffepauserna tar ni i vardagsrummet eller på de stora altanerna precis utanför.