Konferens i skärgården

Sveriges vackraste konferensrum?

Villa Sandudden erbjuder det som mycket väl kan vara tre av Sveriges vackraste mötesrum – Strandrummet, Orangeriet och Brygghuset. Samtliga lokaler erbjuder en professionell mötesmiljö där ni har tillgång till all traditionell konferensutrustning samt frukt, vatten och godis.

Konferensrum

Strandrummet

Till Villa Sand hör Strandrummet som ligger nedanför villan på egen brygga med en stor, öppningsbar, fönstervägg mot vattnet. Här finns plats för upp till 16 personer i styrelsesittning och 25 i bio. Rummet är utrustad med all modern teknik som projektor, storbilds-TV, ljudsystem och trådlöst WiFi.

Vi serverar gärna kaffet i Strandrummet – slå er ner i fåtöljerna ute på däcket och vila tankarna en liten stund. Vackra sommarkvällar är bryggan som gjord för en trevlig fördrink i solnedgången.

Konferensrum

Orangeriet

Inne i Villa Udden ligger Orangeriet – ett stort och vackert rum på 60 kvm med öppen spis, stora glaspartier och med en magisk utsikt mot hav och natur. Orangeriet kan möbleras på de flesta sätt: styrelsesittning (18), U-bord, (22), skolsittning (40), öar eller enbart stolar. I Orangeriet finns all modern teknik som projektor, ljudsystem och trådlöst WiFi.

För- och eftermiddagskaffet dukar vi upp i vardagsrummet eller på den stora altanen precis utanför.

Konferensrum

Brygghuset

På egen brygga med rogivande utsikt över vattnet ligger nyrenoverade Brygghuset. Perfekt för den mindre gruppen på upp till 8 personer. Här finns både trådlöst WiFi och storbilds-TV – behöver ni annan konferensutrustning säger ni bara till.  När det är dags för kaffepaus kommer vi med sk kaffekorgar och vackra dagar dukar vi upp ute på däcket. Fast gladast blir vi när vi ser gästerna sitta med kaffekoppen på bryggan och dingla med benen – det är vad vi kallar en kvalitativ och kreativ mötesmiljö.