Allt fler upptäcker tjusningen

Vinterkonferens i Stockholms skärgård

Varför inte prova något nytt och boka en vinterkonferens i Stockholms skärgård – bara 30 minuter med bil från city.

Många förknippar skärgården med sommaren. Men allt fler upptäcker hur skönt det är att vistas i naturen under vinterhalvåret.
Vi ser en tydlig trend att allt fler söker sig till lugnet och avskildheten i skärgården även under årets kallare månader.

Vinterkonferens

En plats för kreativa samtal

Att vara ute i naturen har visat sig ha goda hälsoeffekter inte minst för vår förmåga att hantera stress. För många blir en konferens i skärgårdsmiljö också ett skönt avbrott mot kontorslandskapet på jobbet. Bryggbastun med utomhusjacuzzi är kanske till och med bättre på vintern än på sommaren. För de som gillar vinterbad finns en isvak – perfekt sätt att chocka kroppen och få lite nya ideér!

Vinterkonferens

Vackra konferensrum och egen strandlinje

Faktum är att Villa Sandudden har tre av Sveriges kanske vackraste konferensrum med fantastisk utsikt och stora öppningsbara glasväggar mot hav och natur. Den parkliknande tomten har en 400 meter lång privat strandlinje och tre egna bryggor med konferenslokaler samt bastu med utomhus-jacuzzi. Exklusivt, avskilt och sjönära – lika perfekt för ledningsgruppen som för hela företaget.


Läs varför vinterkonferens på Villa Sandudden är så speciellt

Christian Klinga (marknadschef på Dahl Medical) och Jenny Ericsson (kontorschef Spotlight PR) är två av våra återkommande vintergäster. Läs vad som gör att de väljer att förlägga sina konferenser år efter år hos oss på Villa Sandudden.

Vinterkonferens

”Servicen är personlig och personalen anstränger sig verkligen för att tillgodose våra önskemål. Det har varit enormt uppskattat bland våra anställda och det är därför vi också återvänder år efter år.”

Christian Klinga – marknadschef Dahl Medical

Vinterkonferens

”Villa Sandudden har allt, omgivningen, servicen, fantastisk mat, sköna rum och sängar. Det är också ett av få ställen där vi slipper trängas med andra gäster eller konferensgrupper. Det gör att hela vistelsen får en extra guldkant.”

Jenny Ericsson – kontorschef Spotlight PR

Vinterkonferens

"Vi ville komma bort från den traditionella konferensmiljön"

På Villa Sandudden har vi en informell miljö som är väldigt bra för teambuilding. Läget är svårslaget och vi har inte kunnat hitta något jämförbart. Det känns som att man är gäst hemma hos någon istället för att sitta i en tråkig konferenslokal, säger Christian Klinga.

Vinterkonferens

"Vintern på Villa Sandudden är något utöver det vanliga"

Det är jättemysigt att få komma ut i skärgården den tiden på året, med den friska luften och närheten till naturen. Det blir lite extra mysigt när det är kallt ute, tycker Jenny Ericsson.