Konferens i skärgården

Om Villa Sandudden

Villa Sanduddens affärsidé är att erbjuda en unik konferens- miljö med hemma-hos-känsla för grupper som söker avskildhet och vår vision är att vara den bästa mötesplatsen i Sverige för ledningsgrupper.

Varje sällskap har garanterad exklusivitet i sin huvudvilla och hyr ni båda villorna har ni Villa Sandudden helt för egen räkning under kväll och natt. Ni har egen matsal och sällskapsutrymmen. Ni träffar inga andra än vår personal.

Totalt har vi 15 rum med 30 bäddar och vi kan maximalt ta emot två sällskap åt gången.
Utöver Villa Sand och Villa Udden finns också fyra mindre hus för boende när bäddarna i huvudhusen inte räcker till.

 

Fastigheten består av 30.000 kvm parkliknande tomt med en 400 meter lång privat strandlinje med tre bryggor mot Kolström. Kvällstid skapar en mängd fasad- och bryggbelysningar en närmast magiskt vacker scen.

Vi erbjuder två toppmoderna konferenslokaler – Orangeriet i Villa Udden samt Strandrummet nedanför Villa Sand. Kanske är det två av Sveriges vackraste mötesrum med fantastisk utsikt och stora öppningsbara glasväggar mot hav och natur. Läs mer om lokalerna under ”Våra konferensrum”.

Besöker ni Villa Sandudden är det nästan ett måste att boka vår läckra bastu med relax, utomhusjacuzzi och havsutsikt. Läs mer under ”Bryggbastu”.

Om Villa Sandudden

Strandrummets konferens med Villa Sand i bakgrunden en vacker höstdag