Konferens i skärgården

Upplevelse för smaklökarna

Våren 2015 startade vi samarbetet med Jacob Nermark och Jim Hammargren, duon bakom den kritikerhyllade restaurangen
Jim & Jacob på Surbrunnsgatan i Stockholm. Teamet på Jim & Jacob ansvarar för både den kreativa och praktiska delen av maten på Villa Sandudden. Vi använder endast de finaste råvarorna och menyerna komponeras utifrån sällskap, säsong, önskemål, behov av specialkost samt eventuella allergier. Därmed har vi inga fasta menyer att presentera och vi hoppas ha ert förtroende och att ni litar på att vi kommer bjuda på en fantastisk matupplevelse. Jim&Jacob har nu fått tillökning med restaurangen Copine  som ligger på Kommendörsgatan 25, Östermalm.

Jim & Jacob i Vasastan - ansvarig för matlagningen på Villa Sandudden

Sedan starten 2015 har Jim & Jacob mottagit flera utmärkelser, senast ”Stockholms bästa restaurang” av Bookatables gäster.

God mat kräver ädla drycker – vi erbjuder ett noga utvalt sortiment av vin, öl, bubbel och avec som vi hoppas ska tillfredsställa de flesta önskemål och plånböcker.

När köksmästaren avslöjat kvällens meny tar vår sommelier fram förslag på viner som matchar smakerna och stämmer sedan av med ansvarig. Vill ni botanisera på egen hand i vinlistan säger ni bara till. Vi har naturligtvis också en mängd alkoholfria alternativ.

Läs mer om vår matlagningsaktivitet här

Bokningsförfrågan

Skicka in en bokningsförfrågan