Konferens i skärgården

Små hus - stora möjligheter

Utöver Villa Sand och Villa Udden finns fem fristående mindre hus som hyrs i kombination med någon av huvudvillorna om ni behöver fler sängplatser.

Strindbergshuset (2 rum/3 bäddar) från 1800-talet är det äldsta huset på Villa Sandudden och ligger högst uppe på berget med fönster från sida till sida. Här har man en magnifik utsiktsplats och vaknar med känslan av att sväva på moln.

Lilla Udden (1 rum/2 bäddar)
I direkt anslutning till Villa Udden ligger ett separat litet hus med strålande utsikt mot havet, två bäddar samt ett badrum. Hyrs endast ut i kombination med Villa Udden.

Paviljongen (2 rum/3 bäddar) ligger precis vid strandlinjen och med sin 10 meter långa glasfront känns det som man är ute på havet.

Brygghuset (1 rum/2 bäddar) är byggd på vår tredje brygga, där anländande gäster med fördel kan lägga till . Här kan man ta morgondoppet direkt från sängen, året runt, då vi ser till att det även finns en vak på vintern.

Bastuhuset (1 rum/2 bäddar) är en del av bastun – här vaggas man till sömns av vågskvalpet och vaknar med havet i blickfånget.

Läs mer om Villa Sand

Läs mer om Villa Udden